Geef je huis een facelift

Bij jullie thuis

Een compleet nieuw huis inrichten, twee totaal verschillende interieurs samenvoegen of in een bestaand interieur kijken wat er al is en wat er nog toegevoegd kan worden om het sfeervol te maken? Marieke van Loon Styling zorgt dat het klopt!

Ik kan een woon-, kinder- of slaapkamer voor je stylen, maar ik kan je ook adviseren hoe je dat zelf kunt doen. Ik kan de leukste (tuin)meubels, (tuin)accessoires en seizoensdecoraties voor je uitzoeken, maar dat kunnen we ook samen doen. Alles is mogelijk! En een interieur dat klopt hoeft niet duur te zijn; ik maak overal iets van.

Verkoopstyling

Je gaat verhuizen. Superleuk, een nieuw huis inrichten! Maar eerst je oude huis zo goed mogelijk verkopen. Een mooie en doordachte presentatie is vaak het halve werk. Laat mij je huis een facelift geven voordat je het te koop zet. Gegarandeerd dat je dan snel een goede koper vindt.

Restylen hoeft niet duur te zijn

Bel of mail om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over de vele mogelijkheden.

Bij jullie thuis

 

“Toen wij gingen verhuizen heb ik weer contact gezocht met Marieke. Samen met mij fietste ze door de stad en hebben we behang uitgezocht voor de bovenverdieping en de kinderkamers. Marieke voelt goed aan wat voor type ik ben en wat bij mij past.”
L. van der Sluis