Ik luister naar je

Over Marieke

Ik ben geboren en getogen in Eindhoven, dé designstad van Nederland. Na de middelbare school ben ik in de voetsporen van mijn vader getreden en verhuisd naar Utrecht voor een opleiding aan de vakschool voor creatieve ruimtemakers, Nimeto. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij de Bijenkorf en bij een filmproductiebedrijf. Nadat ik mijn diploma behaald had, ben ik gestart als visual merchandiser bij een tuincentrum op Aruba, one happy island!

Terug in Nederland ben ik aan de slag gegaan bij een gerenommeerd etalagebureau in Amsterdam. Later ben ik weer teruggekeerd bij de Bijenkorf, dit keer als eerste etaleur. Na een tijdje ben ik overgestapt naar de functie visual merchandiser/stylist bij Prénatal. De afgelopen jaren was ik verantwoordelijk voor alles wat met instore-communicatie te maken had in een vestiging van V&D en later ook bij Sissy-Boy.

Kortom, bergen ervaring!

Naast mijn vaste banen, heb ik ook altijd veel freelanceopdrachten gedaan. In september 2009 koos ik ervoor om volledig voor mijn eigen zaak te gaan. Nu werk ik al jaren met heel veel plezier voor zeer diverse opdrachtgevers. Groot of klein budget, alleen advies of een heel project van a tot z (van ideefase tot praktische uitvoering): ik zorg dat het klopt!

Wat zeggen mijn klanten over mij?

Marieke van Loon Styling in de media

Oog voor detail

Bel of mail om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over de vele mogelijkheden.

Over Marieke

 

“Ze is een vrouw met passie voor haar werk en die goed meedenkt en luistert naar jouw wensen.”

Nathalie Wisnewski